Basisuddannelsen

Afholdes digitalt den 16.-17. november 2021

SULT Basisuddannelsen er for alle fagpersoner, som søger råd og vejledning til bedre at kunne forstå og møde mennesker, som kæmper med en spiseforstyrrelse.
 
Målet med kurset er at give deltagerne viden og kompetence til at kunne mestre arbejdet med spiseforstyrrelser og dermed bidrage til indsigt i konkrete handlemuligheder og metoder til at hjælpe børn, unge og voksne med en spiseforstyrrelse samt deres pårørende.

GRUPPESPARRING OG ERFARINGSUDVEKSLING

Uddannelsen kombinerer teori og praksis og er baseret på forelæsninger, gruppearbejde, kliniske demonstrationer og faglig sparring. 

På uddannelsen deltager 50 kursister, som inddeles i grupper med afsæt i deres faglige baggrund. Grupperne ledes af en tovholder fra SULT-akademiet, som efter endt uddannelse tilbyder sessioner med faglig sparring til kursister, som ønsker at tilkøbe dette.

HVEM KAN DELTAGE?
 

SULT Basisuddannelsen er for alle, som arbejder eller ønsker at arbejde med målgruppen af børn, unge og voksne, som er berørt af en spiseforstyrrelse. Der stilles derfor ingen krav til kursisternes uddannelsesmæssige baggrund. Alle fagprofessionelle er velkomne.


UNDERVISERE PÅ BASISUDDANNELSEN

– Finn Skårderud, professor og stifter af Villa SULT, Institut for Spiseforstyrrelser

– Maria Mercedes Guala, speciallæge i psykiatri og psykoterapi

– Bente Sommerfeldt, psykologspecialist og faglig direktør i Villa SULT, Institut for Spiseforstyrrelser

– Inger Becker, sygeplejerske og psykoterapeut ved enhed for spiseforstyrrelser, Aalborg Universitetshospital

– Line Sidenius, direktør i Askovhus

TILMELD DIG SULT BASISUDDANNELSEN

Tilmelding: Send en mail til kursus@sultakademiet.dk med dit fulde navn og arbejdssted. Eller tryk på knappen herunder. Du vil herefter modtage en bekræftelse og information om deltagelse og betaling.

STED: Uddannelsen afholdes digitalt

TID: Den 16.-17. november kl. 09.00-15.30

PRIS: 2400 kr.

OBS! tilmeldingen er bindende, og der er 50 pladser i alt. Tilmeldingsfrist er den 1. november 2021.

Vil du gerne vide mere? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på post@sultakademiet.dk, hvis du vil høre mere om SULT Basisuddannelsen.